Bioresonantie

Bioresonantie is een energetische behandelmethode. Met behulp van een bioresonantieapparaat kan worden gemeten welke belastingen er op en in het lichaam aanwezig zijn. Daarnaast kan een dergelijk apparaat het lichaam ondersteunen om weer in balans te komen.

Leuk en Wel werkt met de SCIO-iNDIGO (iNDIGO quantum biofeedback). Dit geavanceerde systeem kan onder andere nagaan of het lichaam belast wordt door bacteriën, virussen, parasieten, of u voedingstekorten heeft, of bepaalde organen uit balans zijn, of er emotionele of mentale factoren zijn die het lichaam belasten, of de hormoonhuishouding in balans is, of u allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen, of er ontstekingen zijn etc. Het apparaat biedt een unieke– en volledig pijnloze – kijk in uw lichaam. Daarnaast kan het apparaat het lichaam aanzetten om weer in balans te komen door bijvoorbeeld herstel van weefsels te bevorderen, pijnprikkels te verminderen, de opname van voedingsstoffen te stimuleren, bacteriën en virussen actief te bestrijden en de energiehuishouding weer in balans te brengen.

Via de SCIO-iNDIGO werk ik als het ware met uw lichaam samen om het weer in balans te krijgen. Ú bent echter degene die er de grootste invloed op uitoefent: u bepaalt immers hoe u het voedt, hoe u ermee beweegt, hoeveel rust u het biedt en hoeveel stress u het bezorgt. Een essentieel onderdeel van de therapie is dan ook dat u er actief aan werkt om – indien nodig –zaken in uw dagelijks leven die een schadelijke invloed hebben op uw lichaam om te buigen naar gezondere patronen.

Leuk en Wel |  info@leukenwel.nl  |  06 46216664  |  KVK: 54820839  |  Website: Weblish.nl