Tarieven en praktische informatie

Orthomoleculaire/kPNI therapie

Intakegesprek (90 minuten): € 112,50
Vervolgsessie (60 minuten): € 75,-
Vervolgsessie, half consult (30 minuten): € 37,50

Orthomoleculaire en kPNI-consulten komen bij veel ziektekostenverzekeraars in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Zie verderop.

Bioresonantie

Intakegesprek (90 minuten): € 110,-
Vervolgsessie (60 minuten): € 75,-
Vervolgsessie, half consult (30 minuten): € 37,50 

TotalBodyReflex

Intakegesprek (90 minuten): € 95,-
Vervolgsessie (60 minuten): € 75,-
Vervolgsessie, half consult (30 minuten): € 37,50

Metabolic Balance

Kennismakingsgesprek (60 minuten): kosteloos
Metabolic Balance pakket: € 925,-

Het pakket omvat: een bloedtest met meer dan 30 bloedwaarden rond stofwisseling, ontsteking, en hormoonhuishouding, een persoonlijk voedingsplan, 10 individuele begeleidingssessies van 60 minuten, de Metabolic Balance app, toegang tot de besloten Metabolic Balance Facebook-groep.

De consulten vallen onder orthomoleculaire therapie en komen bij veel ziektekostenverzekeraars in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Zie verderop.

Coaching

Kennismakingsgesprek (60 minuten): kosteloos
Vervolgsessie (60 minuten): € 75,-

Vergoeding door ziektekostenverzekeraars van orthomoleculaire consulten

Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt orthomoleculaire consulten wanneer u aanvullend verzekerd bent. Wilt u weten of dit bij uw ziektekostenverzekeraar het geval is en wat de maximale vergoeding bij uw verzekering is, dan kunt u de website van beroepsvereniging MBOG raadplegen.

Lidnummer MBOG: 915 TL
AGB-code P. Boneschansker-Kloprogge: 90049274
AGB-code praktijk Leuk en Wel: 90057704

Strippenkaart

Bioresonantie-, coachings- en TotalBodyReflex-sessies komen niet in aanmerking voor vergoeding door ziektekostenverzekeraars. Voor deze consulten - en voor orthomoleculaire consulten indien u geen aanspraak op vergoeding kunt maken - bestaat de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart voor 3 sessies kost € 180,- (€ 60,- per sessie). De strippen op de kaart kunnen gebruikt worden voor vervolgconsulten bioresonantie, TotalBodyReflex, coaching en/of orthomoleculaire therapie. De kaart is niet overdraagbaar en er wordt geen restitutie verleend op niet afgenomen sessies.

Wijze van betalen

De kosten voor het consult en eventueel afgenomen supplementen dienen na de sessie contant afgerekend te worden of via het voldoen van een betaalverzoek op de eigen mobiele telefoon. Er is geen mogelijkheid tot pinbetaling.

Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.

 

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn bij consulten van Leuk en Wel vindt u hier. Hoe Leuk en Wel uw gegevens verwerkt en uw privacy waarborgt vind u hier.

 

Leuk en Wel |  info@leukenwel.nl  |  06 46216664  |  KVK: 54820839  |  Website: Weblish.nl