TotalBodyReflex

Op allerlei manieren kan er schade ontstaan in je lichaam: wanneer je door een val je been breekt, wanneer je darmen door je voedingspatroon beschadigd raken of wanneer je een longonsteking te pakken hebt, enzovoort. Maar ook een emotioneel trauma kan fysieke sporen achterlaten. Je lichaam reageert reflexmatig op schade door het aangedane gebied samen te drukken. Zo wordt het gebied beschermd, maar dit zorgt er ook voor dat het gebied slecht doorbloed is, slecht functioneert en slecht communiceert met de omgeving. Vaak gaat dit samen met pijnklachten. Na herstel van de schade wordt het gebied door je lichaam weer 'vrijgegeven'; het kan dan weer normaal functioneren.
 
Wanneer je pijnklachten niet overgaan, is het je lichaam niet gelukt om de schade op te lossen en weer naar de 'normale situatie' over te gaan. Met TotalBodyReflex kan het lichaam aangezet worden om de schade alsnog te gaan oplossen en om de gebieden die vast zijn gaan zitten weer vrij te maken.
 
Wat gebeurt er tijdens een TBR-behandeling?
Tijdens een TBR-behandeling lig je volledig gekleed op de behandeltafel. Onder andere door verschillende lichaamsdelen en weefsels weer met elkaar in verbinding te brengen, de doorbloeding te verbeteren, de lymfedoorstroming te verbeteren, het zenuwstelsel te stimuleren en de 'schade-plekken' te behandelen kan de balans weer terugkeren en kan het lichaam weer overgaan tot herstel en beter functioneren. Er wordt gewerkt met zachte vormen van aanraking.

Leuk en Wel |  info@leukenwel.nl  |  06 46216664  |  KVK: 54820839  |  Website: Weblish.nl