Bioresonantie

Bioresonantie is een energetische behandelmethode. Met behulp van een bioresonantieapparaat kan worden gemeten welke belastingen er op en in het lichaam aanwezig zijn. Daarnaast kan een dergelijk apparaat het lichaam ondersteunen om weer in balans te komen.


Leuk en Wel werkt met de SCIO-iNDIGO (iNDIGO quantum biofeedback). Dit geavanceerde systeem kan onder andere nagaan of het lichaam belast wordt door bacteriën, virussen, parasieten, of je voedingstekorten hebt, of bepaalde organen uit balans zijn, of er emotionele of mentale factoren zijn die het lichaam belasten, of de hormoonhuishouding in balans is, of je allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen, of er ontstekingen zijn etc. Het apparaat biedt een unieke en volledig pijnloze kijk in je lichaam. Daarnaast kan het apparaat het lichaam aanzetten om weer in balans te komen door bijvoorbeeld herstel van weefsels te bevorderen, pijnprikkels te verminderen, de opname van voedingsstoffen te stimuleren, bacteriën en virussen actief te bestrijden en de energiehuishouding weer in balans te brengen.


Via de SCIO-iNDIGO werk ik als het ware met je lichaam samen om het weer in balans te krijgen. Jij bent echter degene die er de grootste invloed op uitoefent: jij bepaalt immers hoe je het voedt, hoe je ermee beweegt, hoeveel rust je het biedt en hoeveel stress je het bezorgt. Een essentieel onderdeel van de therapie is dan ook dat je er actief aan werkt om - indien nodig - zaken in je dagelijks leven die een schadelijke invloed hebben op je lichaam om te buigen naar gezondere patronen.

Wil je meer weten?

Neem contact op via de knop hieronder.